Menü
Saját programok és hírek
 

A Századok pályázatának nyertese: Somogyi Szilvia

Századok tanulmányíró pályázatot hirdetett doktoranduszoknak és azoknak a doktorjelölteknek, akik disszertációjukat 2020. szeptember 15-ig még nem védték meg. A szép számban beérkezett pályamunkákat a lap szerkesztőbizottsági, szerkesztőségi tagjai bírálták néhány külső szakértő munkatárs segítségével. A több körben lezajlott véleményezés után megszületett a döntés:  "A 2020-as év legjobb doktorandusz szerzője" Somogyi Szilvia lett, aki bruttó 100 000 forint pénzjutalomban részesül. Gratulálunk neki!

A nyertes pályámunkacíme: Az esztergomi egyházmegye késő középkori zsinati tevékenységéről és zsinati könyvéről (megjelenik 2021-ben)

Örömmel értesítjük az olvasókat, hogy a díjazott pályamű mellett a lap számos új, fontos tanulmányt is befogadott közlésre.

A bírálati eredményről e mailben értesültek a pályázók. Valamennyiüknek köszönjük a részvételt!

 

Programnaptár
Mai napi programok
Erre a napra nincsenek programok.
Támogatóink
 
 
Facebook
Az adó 1%-ának felajánlása
A Magyar Történelmi Társulat köszönettel fogad minden olyan támogatást, amely hozzásegíti tudományos és ismeretterjesztő céljai megvalósításához (adószám: 19007706-1-43). Ha a Századokat támogatná, akkor a Századok Alapítványt (adószám: 19657985-1-43) tüntesse fel a nyilatkozaton. Köszönjük.