Menü
Ajánlott programok és hírek
 

Hetedik alkalommal rendezik meg Pécsett a Nemzetközi Hungarológiai Kongresszust

Társulatunk tagjai előadóként és résztvevőként egyaránt képviseltetik magukat a rendezvényen 2016. augusztus 22-27 között

A szervezők megfogalmazása szerint a VIII. Nemzetközi Hungarológiai Kongresszus azt hivatott elősegíteni, hogy igyekszik minél több kultúra képviselőit megszólítsa, másrészt a hagyományos bölcsészettudományi kereteket tovább tágítsa a társadalom- és a természettudományok, orvostudomány, műszaki tudományok, jogtudományok, közgazdaságtudományok irányába. A hungarológia nyitott tudomány, állandó dialóguslehetőség azok számára is, akik kívülről, egyéb kultúrák magyarsággal érintkező határait és kapcsolatait kutatva kívánnak abba bekapcsolódni. 
A nagyszabású rendezvény részletes programját itt találják meg az érdeklődők, míg a rendezvény saját honlapja ezen a címen érhető el.

Programnaptár
Mai napi programok
Erre a napra nincsenek programok.
Támogatóink
 
 
Facebook
Az adó 1%-ának felajánlása
A Magyar Történelmi Társulat köszönettel fogad minden olyan támogatást, amely hozzásegíti tudományos és ismeretterjesztő céljai megvalósításához (adószám: 19007706-1-43). Ha a Századokat támogatná, akkor a Századok Alapítványt (adószám: 19657985-1-43) tüntesse fel a nyilatkozaton. Köszönjük.