Menü
Saját programok és hírek
 

Jelentkezzen Ön is a Tanári Tagozatba!

Segítse munkánkat az online kérdőív kitöltésével

Amint arról már hírt adtunk, újjászerveződött a Társulat Tanári tagozata

A Tanári Tagozat célja a hazai és határon túli magyar történelemoktatás központi szakmai dokumentumainak (tantervek, követelmények, tankönyvek, taneszközök, tanárképzés és tanár továbbképzési programok) véleményezése, és a mindennapi oktatási gyakorlat feltérképezése, segítése, a történelemoktatás színvonalának emelése érdekében. A tagozat amellett, hogy aktívan közreműködni kíván a központi dokumentumok elkészítésében, a hazai történelemoktatás módszertani fejlesztése érdekében szakmai rendezvényeket, továbbképzéseket szervez, rendez, kiadványokat készít és véleményez, valamint közvetve vagy közvetlenül támogatja tagjai – és minden hazai történelemoktatásban érdekelt pedagógus/oktató, doktorandusz és tanárképzésben részt vevő hallgató – szakmai tevékenységét.

 

Kérjük, Társulati tagdíjának befizetésekor a közlemény rovatba legyen szíves a „tanári tagozat” jeligével jelezni, hogy tagozatunknak is tagja kíván lenni.

 

Hamarosan elérhetővé válik a Tagozat honlapja, továbbá jelen lesz a Tagozat profilja a legnépszerűbb közösségi oldalon, a facebook-on is. Elindításakor értesítjük a Társulat Tagjait!

 

Kérjük, ossza meg velünk, milyen területeken nyújthat segítséget, hogyan működhet Önnel hatékonyan együtt a Tanári Tagozat! Véleményét megoszthatja velünk egy online kérdőív kitöltésével. (Az eléréshez katt ide!)

 

Kérdés esetén az alábbi e-mail címen kereshetik a Tanári Tagozatot:

mtt.tanaritagozat@gmail.com

Tisztelettel, köszönettel és a sikeres együttműködésben bízva:

Kaposi József s.k.

MTT Tanári Tagozat

Elnök

Programnaptár
Mai napi programok
Erre a napra nincsenek programok.
Támogatóink
 
 
Facebook
Az adó 1%-ának felajánlása
A Magyar Történelmi Társulat köszönettel fogad minden olyan támogatást, amely hozzásegíti tudományos és ismeretterjesztő céljai megvalósításához (adószám: 19007706-1-43). Ha a Századokat támogatná, akkor a Századok Alapítványt (adószám: 19657985-1-43) tüntesse fel a nyilatkozaton. Köszönjük.