Menü
Saját programok és hírek
 

Századok recenziós pályázat

Megszületett a pályázat eredménye

Értesítjük Pályázóinkat és Olvasóinkat, hogy a Magyar Történelmi Társulat Századok című folyóirata által meghirdetett recenzióíró pályázat lezárult.

Összesen 35 pályamű érkezett, amelyeket a szerkesztőség és a szerkesztőbizottság tagjai értékeltek. Az értékelés lezárása után az eredmény az élmezőnyben olyan szoros sorrendet mutatott, hogy az első öt helyen álló pályaművet a Társulat végül egyaránt és egységesen 20 000 Ft pénzjutalomban részesítette.

 

Ebben a kiemelt (díjazott) kategóriában van

Dinnyés Patrik

Kis Iván

Kovács Mihai

Törő László Dávid

Vígh Barbara

munkája. Gratulálunk az elért eredményükhöz!

 

Köszönjük valamennyi Pályázónknak, hogy részvételével megtisztelte szerkesztőségünket. Elért eredményéről e-maiben értesítettünk mindenkit.

A Századok (a díjazott írásokon kívül is) számos pályaművet fog közölni a 153. (2019) évfolyamának hasábjain a közlésre befogadott munkák közül.

 

 

Programnaptár
Mai napi programok
Erre a napra nincsenek programok.
Támogatóink
 
 
Facebook
Az adó 1%-ának felajánlása
A Magyar Történelmi Társulat köszönettel fogad minden olyan támogatást, amely hozzásegíti tudományos és ismeretterjesztő céljai megvalósításához (adószám: 19007706-1-43). Ha a Századokat támogatná, akkor a Századok Alapítványt (adószám: 19657985-1-43) tüntesse fel a nyilatkozaton. Köszönjük.